• Share on Google+

Jethro Rostedt kerää rahoitusta Liedossa rakennettavaan kerrostalokohteeseen, jonka rahoittamiseen pääsevät osallistumaan kaikki sijoittajat Groundfunding.fi-sivuston kautta.

 

Jethro Rostedt innostui Groundfundingin ideasta heti. Jethro on keväällä 2017 valmistuvan As Oy Liedon Ruudun hallituksen puheenjohtaja ja hän sopi lisärahoituksen keräämisestä Liedon keskustaan rakennettavalle asuinkerrostalolle Groundfunding Oyj:n kanssa.

33 huoneistoa käsittävän kerrostalon rakentaminen rahoitetaan oman pääoman ja pankkilainan lisäksi sijoittajilta kerättävällä joukkorahoituksella. Lyhytaikaiselle lainalle maksetaan 10 % vuotuista korkoa.

 

Palvelusta monia hyötyjä rakennuttajalle

– Ilman muuta olen kiinnostunut kaikesta uudesta kiinteistöihin liittyvästä ja lähdin mukaan, kun mahdollisuus tarjoutui. Idea on hieno. Joukkorahoitus on raikas uusi tapa järjestää rahoitus ja saada rakennustyöt käyntiin nopeasti.

– Lieto on muuttovoittokunta, jonne on kiire saada rakennettua käytännöllisiä kerrostaloasuntoja. Lisäksi palvelun avulla saa uutta näkyvyyttä kohteelle, sitä arvostan paljon, Rostedt toteaa.