• Share on Google+

Ensimmäisen sijoituskohteemme As Oy Liedon Ruudun rahoituskierros vietiin onnistuneesti läpi reilussa kahdessa viikossa neljä päivää etuajassa. Lainanhakija Ruutukasi Oy:n asettama minimirahoitustavoite ylitettiin reilusti. Kiitokset kaikille sijoittaneille ja rekisteröityneille! Enemmänkin innokkaita sijoittajia olisi varmasti ollut ja kohteen saaman valtavan suosion takia kaikki halukkaat eivät ehtineet mukaan ennen rahoituskierroksen sulkeutumista. Lohdutukseksi sanottakoon niille, jotka eivät tähän junaan ehtineet, että mielenkiintoisia projekteja tulee jatkossa aivan varmasti. Kannattaa siis pysyä kuulolla!

 

Haluaisin lisäksi kiittää ensimmäisen kohteen rahoituskierroksen aikana saamastamme palautteesta ja hyvistä kysymyksistä. Saamamme palaute osoittaa, että palvelumme kiinnostaa sekä sijoittajia että rakennuttajia. Kaikki palaute on arvokasta, sillä sen pohjalta pystymme kehittämään palvelua jatkossa paremmaksi sekä sijoittajille että lainaa hakeville rakennuttajille.

 

Viimeisenä vielä terveiset Liedosta ja tilannekatsaus työmaalta. Kuten kuvasta näkyy, on As Oy Liedon Ruudun rakentaminen jo hyvässä vauhdissa. Louhinnan, paalutustöiden ja pihaviemärien jälkeen tällä hetkellä työn alla ovat autokatosten perustukset, rakennuksen anturatyöt, pihan tasokaivuu ja salaojitukset. Seuraavaksi tehdään anturan korotusvalut, sokkeliasennukset, alapohjantäyttö, autokatosten anturat sekä pihan sähkökaapeloinnit.

 

Työmaaraportteja kyseisestä Liedon kohteesta ja tulevista kohteista julkaistaan palvelussamme säännöllisesti.