• Share on Google+

Kiinteistöalan joukkorahoitusalustat Groundfunding.fi ja ruotsalainen Tessin yhdistävät voimansa. Tessiniä ylläpitävä Tessin Nordic AB on hankkinut koko suomalaisen Groundfunding Oyj:n osakekannan.

Yrityskaupan myötä yhtiöt tarjoavat jatkossa suomalaisille kiinteistö- ja rahoitusalan toimijoille monipuolisempia rahoitusmahdollisuuksia sekä Suomessa että Ruotsissa. Rahoitusta hakevalle rakennusliikkeelle ja kiinteistökehittäjälle yhdistyminen näkyy käytännössä laajentuneena sijoittajaverkostona, monipuolisempina rahoitusvaihtoehtoina sekä joustavampana luotonhakuprosessina.

Palvelua käyttävän sijoittajan näkökulmasta Groundfunding.fi-verkkopalvelun toiminta jatkuu yrityskaupan jälkeen täysin normaalisti. Sijoittaja hyötyy jatkossa laajenevista sijoitusmahdollisuuksista, ja uuden omistajan myötä verkkopalvelun sijoittajille tarjoutuu jatkossa mielenkiintoisia kiinteistösijoituskohteita Suomen lisäksi myös Ruotsin markkinoilta. Rekisteröityneenä käyttäjänä pysyt ajan tasalla uusista sijoitusmahdollisuuksista.

Vuodesta 2014 toiminut Tessin on Pohjoismaiden suurin kiinteistöalan joukkorahoitusalusta. Palvelulla on tällä hetkellä yli 50 000 käyttäjää, jotka ovat yhdessä sijoittaneet kiinteistöalaan yli 200 miljoonia euroa. Tutustu palveluun ja sen tarjoamiin sijoitusmahdollisuuksiin tarkemmin osoitteessa Tessin.fi. Rekisteröityneenä käyttäjänä pysyt ajan tasalla myös Tessinin uusista sijoitusmahdollisuuksista.