• Share on Google+

Kaikki 31.8.2016 mennessä nettisivullamme www.groundfunding.fi rekisteröityneet osallistuvat arvontaan, jossa palkintona on iPad Air 2. Arvonta suoritetaan 2.9.2016 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Groundfunding Oyj maksaa arpajaisveron.

Miksi kannattaa rekisteröityä?

Rekisteröityneenä käyttäjänä saat heti tiedon uusista sijoituskohteista ja pääset tutustumaan kohteisiin tarkemmin.  Rekisteröityminen on täysin ilmaista. Huomaathan, että rekisteröityessäsi sinun tulee olla vähintään 18-vuotias Suomen kansalainen. Tarkemmat tiedot löytyvät nettisivuiltamme kohdasta rekisteröidy.

Groundfundingin kautta pystyt valitsemaan ja sijoittamaan juuri sinulle sopiviin mielenkiintoisiin kiinteistöprojekteihin ja luomaan oman sijoitusportfoliosi. Lisäksi sijoitustuottoja syövät kulut ovat olemattomat esimerkiksi rahastoihin verrattuna, sillä sähköisessä palvelussa sijoitukset tehdään ilman hallinnointi- ja transaktiokuluja.

Groundfunging.fi on ensimmäinen suomalalainen kiinteistösijoittamisen sähköinen joukkorahoituspalvelu. Palvelussa kohtaavat rahoitusta tarvitsevat rakennuttajat ja tuottavia sijoituskohteita etsivät sijoittajat.

Kannattaa rekisteröityä ja pysyä kuulolla tulevista sijoituskohteista!