• Share on Google+

Myyntipäällikkö / Account Manager, Groundfunding Oyj

Groundfunding.fi on kiinteistöalalle erikoistunut rahoituspalvelu. Etsimme kasvavaan joukkoomme myyntipäällikköä!

Groundfunding.fi on Suomen ensimmäinen kiinteistöalan joukkorahoituspalvelu.  Groundfunding tarjoaa rakennuttajille uudenlaisen ja nykyaikaisen rahoituskanavan hankkeidensa rahoittamiseen. Yhdistämme alasta kiinnostuneet sijoittajat ja lainamuotoista rahoitusta tarvitsevat kiinteistö- ja rakennusalan toimijat ylläpitämämme verkkopalvelun kautta.

Myyntipäällikkö vastaa rahoitettavien hankkeiden hankinnasta. Työ on siten pääasiassa aktiivista uusasiakashankintaa painottuen Etelä-Suomen alueelle. Vastaat uusien asiakkaiden hankinnan lisäksi nykyisten asiakassuhteiden ylläpidosta. Työ on itsenäistä, mutta tehdään osana pientä kansainvälistä tiimiä. Näin ollen saat tarvitsemasi tuen työssäsi onnistumiseksi. Pääset lisäksi vaikuttamaan työskentelytapoihisi ja kehittämään myyntiprosessia.

Odotamme Sinulta:

  • Hyviä myynti- ja vuorovaikutustaitoja sekä aktiivista ja itsenäistä otetta.
  • Hyvää suullista ja kirjallista ilmaisua sekä suomeksi että englanniksi.
  • Kokemusta myyntityöstä
  • Kokemusta rahoitus- ja/tai kiinteistöalalta
  • Valmiutta matkusteluun

Tarjoamme Sinulle:

  • Rennon työyhteisön mielenkiintoisessa yrityksessä kasvavalla toimialalla
  • Joustavat työajat ja mahdollisuuden vaikuttaa omiin työskentelytapoihin
  • Monipuolisen ja haasteellisen tehtäväkentän
  • Kannustavan palkkauksen

Mikäli kiinnostuksesi tehtävään heräsi, kuulisimme mielellämme Sinusta! Ota rohkeasti yhteyttä, niin jutellaan lisää. Lisätietoja tehtävästä antaa, Henrik Arén, arkisin klo 10–12, puh. 050 336 2844 tai [email protected]

Voit myös halutessasi lähettää suoraan hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen [email protected]. Kirjoita viestin otsikkokenttään “Työhakemus: Account Manager”.

Valinta suoritetaan oikean henkilön löydyttyä!