• Share on Google+

Groundfunding järjesti touko-kesäkuussa 2016 rahoituskierroksen, jossa sijoittajat saivat osallistua Helsingin Kampissa sijaitsevan remonttikohteen rahoittamiseen. Kalevankadulla sijaitsevassa kohteessa remontoitiin lattiasta kattoon ylimmän kerroksen suuri, yli 200 neliön kattohuoneisto. Remontin yhteydessä asunto muutettiin kahdeksi pienemmäksi asunnoksi. Kohteen toteuttajana ja rahoituksen hakijana toimi kiinteistökehitysyhtiö PH-Asunnot Oy. Yhtiö keräsi rahoitusta palvelumme kautta 50:ltä sijoittajalta yhteensä 205 500 euroa. Sijoittajille yhtiö lupasi 12 %:n vuotuisen koron.

 

Voimme iloksemme ilmoittaa, että projekti on saatu onnistuneesti maaliin. Molemmat asunnot on myyty, joten projekti saatettiin maaliin suunnitellussa aikataulussa. Kuvia tyylikkäistä asunnoista pääset ihastelemaan tästä. Groundfundingin kautta kohteeseen sijoittaneille tämä tarkoittaa sitä, että heille on velkasopimuksen ehtojen mukaisesti maksettu takaisin heidän sijoittamansa pääoma korkoineen.

 

Kalevankadun kohteesta ehti tulla ensimmäinen Groundfundingin kautta rahoitettu kohde, joka on saatettu maaliin ja takaisinmaksu suoritettu sijoittajille. Kiitämme yhteistyöstä hankkeen toteuttanutta PH-Asunnot Oy:tä sekä tietenkin kaikkia kohteeseen sijoittaneita! Tästä on hyvä jatkaa kohti uusia projekteja.