SijoitusSummit 2018 – haastattelussa Groundfundingin Henrik Arén

SijoitusSummit 2018 on uudenlainen sijoitustapahtuma. Se kokoaa yhteen Suomen johtavat sijoitusalan asiantuntijat, jotka tarjoavat verkossa nähtävien haastatteluvideoiden muodossa ajankohtaisia näkemyksiä markkinatilanteesta ja sijoittamisen trendeistä. Tapahtuma järjestetään kokonaisuudessaan verkossa, ja löydät sen osoitteesta www.sijoitussummit.fi.

Tapahtumaan osallistuminen on maksuton, ja voit katsoa asiantuntijoiden haastatteluja juuri sinulle parhaiten sopivana ajankohtana tapahtuman aikana 3.-23.9.2018.

SijoitusSummitin juontaja Jasmin Hamid haastattelee toimitusjohtajaamme Henrik Arénia kiinteistöjen joukkorahoituksen tarjoamista mahdollisuuksista sijoittajalle. Haastattelu on nähtävissä SijoitusSummitin sivustolla 17.9.2018 alkaen.

Nähdään SijoitusSummitissa!

Haastattelu katsottavissa tästä: https://sijoitussummit.fi/haastattelut/groundfunding-henrik-aren